Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

RAY:n rahoitus on päättymässä

17.12.2016

Kaikkien suureksi yllätykseksi RAY ei esitä jatkoa Poikien Talon rahoitukselle. Päätös tuntuu epäreilulle. Poikien Talon kävijämäärät ovat olleet resursseihin nähden yläkantissa jo pidemmän aikaa ja ennen kaikkea toiminnalla on saatu tuloksia aikaan.

Poikien Talo tulee etsimään vaihtoehtoisia rahoitusmahdollisuuksia, lähinnä yksityiseltä puolelta. Myös Raha-automaattiyhdistyksen esitystä tullaan vaatimaan muutettavaksi. Pojat ja nuoret miehet tarvitsevat oman paikkansa identiteettitinsä ja kasvun tueksi siinä missä tytötkin. Poikien kokemaan tarvetta talon toiminnasta kuvaavat hyvin tänä vuonna kävijöiltä kerätty palaute, ohessa muutamia poimintoja palautteesta

”Mitä Poikien Talo sinulle merkitsee?”

”Poikien Talo merkitsee minulle turvallista paikkaa, jossa hengittää vapaasti ja josta löytyy aina tekemistä miellyttävien ihmisten kanssa. Se on paikka, jossa hengähtää, jossa opetella kanssakäymisen taitoja ja jossa ottaa selvää uusista asioista, joita voisi liittää omaan arkeen ja joita tehdä. Olen myös uskaltanut tutustua uusiin ihmisiin, mikä on uutta ja mieluista.”

”Poikien talo on postitiivinen alue jonne on mukava aina tulla. Saa olla oma itsensä avoimesti”

”Minulle se on ollut mukava paikka missä voin olla oma itseni eikä tarvitse ajatella että mitä muut ajattelee ja minulla on aina ollut hauskaa”

”Se merkitsee toimintaa ja mukavaa yhdessä oloa!
TÄÄ ON MAHTAVA PAIKKA”

”Kavereita.”

”Vapaata sanaa, risuja ja ruusuja ja toiveita Poikien Talon toiminnan suhteen yleisellä tasolla”

”Kaikki on ollut minulle mukavia ja vaikka alussa vähän hirvitti niin huomasi sitten että ei tarvitse pelätä.”

”Vaikka en ole ollut poikien talolla pitkään, silti tunnen että tämä on todella hyvä paikka tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa. Kiitän kaikkia vapaaehtoisia ja poikien talon työntekijöitä tähän astisesta ajanvietosta ja toivon todella että toiminta jatkuu pitkälle tulevaisuuteen.”

”Kiitos että pidätte poikien taloa, se on auttanut minua paljon henkisesti.”

 

Ohessa linkki Poikien Talon pelastuskampanjaan, käy katsomassa ja kerro siitä kavereillesi Pelasta Poikien Talo