Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Yksilötyö

Yksilötyössä voit tutustua Poikien Talon työntekijöihin ja toimintaan omaan rauhalliseen tahtiin. Voit jutella mieltä askarruttavista asioista työntekijöiden kanssa henkilökohtaisesti. Yksilötyö on luonteeltaan keskustelevaa mielekkään tekemisen lomassa.

Ryhmät

Toteutamme erilaisia tavoitteellisia pienryhmiä kävijöiltä ja verkostoilta nousevien tarpeiden mukaan. Ryhmät rakennetaan ikäjakauman, toiminnan ja asetetun tavoitteen mukaan. Voimme toteuttaa ryhmät joko omina tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Katso toteutuneita ryhmätoimintoja.

 

 

Yhteisötoiminta

Olohuone ja K-18 Kahvit  ovat kävijöiden toiveiden mukaan teemoitettua yhteisötoimintaa. Tuolloin voit tulla Poikien Talolle viettämään mukavaa vapaa-aikaa pelaillen, lehtiä lukien, jutellen tai vaikka ruokaa laittaen.

Olohuone, torstaisin 14:00-19:30 (12-17 -vuotiaat)

K-18 kahvit, maanantaisin 13:00-16:00 (18-28 -vuotiaat)

K-18 teemakahvit, keskiviikkoisin 13:00-16:00 (18-28 -vuotiaat)

Jalkautuva työ

Poikien Talo jalkautuu kohderyhmän pariin  myös talon ulkopuolelle. Jalkautuva työ voi olla pidempikestoisten ryhmien toteutusta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tai vaikka osallistumista yksittäisiin teemapäiviin.

Teemalliset tutustustumiset

Poikien Talon toimintaan voi tulla tutustumaan myös poikaryhmänä. Tutustumiset ovat teemoitettuja ja niitä räätälöidään kohderyhmän toiveita ja tarpeita vastaaviksi. Teemoja ovat seksuaalikasvatus, sosiaaliset taidot, kaveritaidot sekä itseluottamus ja omakuva.

Seksuaalineuvonta

Osana Poikien Talon toimintaa voidaan tarjota seksuaalineuvontaa. Seksuaalisuuteen liittyviä asioista voit keskustella henkilökohtaisesti yksilötyön kautta varaamalla ajan tai avoimessa toiminnassa. Poikien Talo voi järjestää myös seksuaalikasvatustunteja tai seksuaalisuuteen liittyviä asioita voidaan käsitellä osana Poikatunteja.