JAA

Poikien Talo on syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa alue

Poikien Talo on turvallinen paikka, jonne jokainen 12–29 –vuotias poika ja mies on lämpimästi tervetullut. Poikien Talo on syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa alue, jonne voit tulla aluksi vaikka henkilökohtaisen tutustumiskäynnin kautta. Ota yhteyttä Jussiin tai Mattiin puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilat

Poikien Talo sijaitsee Isokatu 41 A13, aivan Oulun keskustassa. Poikien Taloon on helppo löytää, ja sinne on erinomaiset kulkuyhteydet ympäri Oulun seudun.

Poikien Talon kodikkaissa tiloissa voi tehdä ja puuhata monenlaisia asioita tai rentoutua mukavasti sohvalla vaikka telkkaria katsellen. Meillä voi pelata esimerkiksi lauta- tai konsolipelejä, laittaa yhdessä ruokaa tai vain jutella ja olla yhdessä.

Jokainen kohdataan yksilönä: olemme aidosti kiinnostuneita jokaisen pojan tai nuoren miehen kuulumisista ja asioista. Meiltä pojat ja nuoret miehet voivat saada keskusteluapua erilaisiin elämäntilanteisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Työntekijät

Poikien Talon kaikki työntekijät ovat miehiä. Meillä työntekijöillä on sosiaali- ja kasvatusalan koulutustausta ja omaamme pitkän työkokemuksen poikien, heidän perheidensä sekä miesten parissa tehdystä työstä.

Jussi Markus

Poikien Talon johtaja
Sosionomi (YAMK)
Seksuaalineuvoja
jussi.markus@vuolleoulu.fi
044-7261264

Matti Rissanen

Ohjaaja
Yhteisöpedagogi (AMK)
matti.rissanen@vuolleoulu.fi
044-7261265


Aukusti Saarijärvi

Avustava ohjaaja
aukusti.saarijarvi@vuolleoulu.fi
050-4084028