JAA

Hiihtoloman toiminnot

Oulussa vietetään hiihtolomaa viikolla 10 (02.-08.03.). Jussin, Matin ja Joonaksen ollessa vapailla ohjaajamme Juho ja harjoittelijamme Ville järjestävät kevennettyä toimintaa Talolla. Maanantaina 09.03. palaamme normaaliin toimintorytmiin.

Jos haluat sopia tutustumiskäynnin ajalla 02.03.-06.03, pyydämme olemaan yhteyksissä Juhoon, p. 050-408 4028 tai s-postilla juho.ljokkoi@vuolleoulu.fi.

******

Hiihtoloman toiminnot

Maanantai 02.03. K-18 -kahvit klo 13-16

Talon ovet ovat tavalliseen tapaan auki 18-29-vuotiaille kävijöillemme.
Tule mukaan keskustelemaan, pelailemaan,
nauttimaan kupillinen kuumaa
tai muuten vain oleskelemaan!

 

Keskiviikko 04.03. Juhon pelinurkkaus klo 12-15

Hiihtoloman kunniaksi päätimme nostaa pöydälle yhden vähemmän pelatuista lautapeleistämme: Shadows over Camelot.

Pelissä pelaajat ovat Pyöreän pöydän ritareita, jotka koittavat kuningas Arthurin johdolla suojella Camelotia linnaa piirittäviltä sotajoukoilta sekä taistella piktejä ja sakseja vastaan. Siinä samalla pitäisi vielä löytää joukko myyttisiä esineitä, kuten Graalin malja ja Excalibur, sekä pitää turnauskentällä mesoava Musta ritari aisoissa. Ja jotta seikkaileminen ei olisi liian yksinkertaista, voi pelaajien joukossa vielä temmeltää petturi..

Shadows over Camelot on 3-7 pelaajalle suunnattu yhteistyöpeli. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajat eivät pelaa toisiaan vaan peliä vastaan. Peli on englanninkielinen, joten kyseinen kielen taito on hyödyksi peliä pelatessa (mm. pelaajien salassa pidettävät käsikortit ovat englanniksi). Autamme kuitenkin pelatessa, jos korteissa on epäselvyyttä. Pelaajien ei tarvitse tuntea peliä entuudestaan, vaan opetamme säännöt pelin aluksi. Voit myös tutustua pelisääntöihin etukäteen mm. täältä.

Juhon pelinurkkaus on suunnattu 16-29 -vuotiaille kävijöillemme, jotka ovat halukkaita kokeilemaan yllä esiteltyä peliä.

Torstai 05.03. Kävijöiden määrittelemää toimintaa klo 12-15

Mitä sinä haluaisit tehdä hiihtoloman lopuksi?
Pohditaan ja vaihdellaan ajatuksia maanantain 02.03. kahveilla!
Ainut kriteeri on, että toiminta on suunnattu 16-29 -vuotiaille kävijöillemme.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

← Takaisin