JAA

Huikea lahjoitus – kiitos MacHemmot!

Kuten kerroimme aiemmin sivuillamme, Ylämaan kiltti MacHemmot ry lahjoittaa vuoden 2020 Kilttimieskalenterin tuotot Oulun Poikien Talolle.

MacHemmot lahjoittivat Kilttikalenteri 2020:n tuotot.

Hemmo ja Kimmo MacHemmoista vierailivat eilen luonamme ja toivat uskomattoman hienon uutisen mukanaan: Kilttimieskalenteri oli tuottanut 1800 euroa! Summa on toiminnallemme erittäin merkittävä ja emme voi liikaa korostaa kiitollisuuttamme MacHemmoille ja kaikille Kilttikalenterin toteuttamisessa mukana olleille (ja tietenkin myös sitä ostaneille).

Vierailu oli meille lahjoituksen lisäksi antoisa myös muuten. Ihastuimme Hemmon ja Kimmon kuvaamaan yhteisöllisyyteen suomalaisten kilttimiesten kesken. Näimme MacHemmojen toiminnassa yhtäläisyyksiä omiin arvoihimme, sillä haluamme molemmat rohkaista miehiä pukeutumaan haluamallaan tavalla, ilman ulkopuolisten voimien vaikutusta. Kimmo ja Hemmo kertoivatkin kokemuksiaan kilttiin pukeutumisesta ja siitä, millaisia reaktioita he ovat kohdanneet.

Kaiken kukkuraksi MacHemmot ehtivät vielä osallistua Miesten vuoro -toimintaamme, jossa aiheena tällä viikolla oli ’miesroolit’ ja kertoa omista kokemuksistaan kävijöillemme. Kiitos vielä kerran MacHemmoille vierailusta ja lahjoituksesta!

Voit tutustua MacHemmoihin lisää heidän nettisivuiltaan tai Facebook-sivuiltaan.

(P.S. MacHemmot piirsivät myös oman mottomottinsa, joka on nyt laitettu omaan koukkuun roikkumaan. MacHemmot voivat tulla siitä sitten nauttimaan kahvit Talolle, jos Oulun suunnalla liikkuvat.)

MacHemmojen mottomotti
← Takaisin