JAA

Luovat miehet

Poikien Talo on toteuttanut etäaikana erilaisia luovan toiminnan harjoituksia verkossa, josta suosituimmaksi toiminnaksi on osoittautunut luova kirjoittaminen. Julkaisimme 5.3 ohjaajamme Joonaksen kirjoittaman tekstin luovuus puhkeaa kukkaan, jossa Joonas kertoo toteuttamastaan luovasta toiminnasta ja siitä, kuinka useiden luovan kirjoittamisen kertojen jälkeen syntyi ajatus julkaista miesten kirjoittamia tarinoita äänitteiksi. Nyt miesten kanssa toteutettu kokonaisuus on valmis julkaistavaksi.

Miesten kirjoittamissa tarinoissa on huumoria, jännitystä, mysteerejä sekä filosofistakin tarinan kerrontaa. Tarinat ovat syntyneet erilaisten harjoitusten innoittamina, mutta mainitsemisen arvoista on erityisesti se, että kaikki tarinat jotka tulevat julkaistaviksi, on kirjoitettu kahdessatoista minuutissa.

Miesten tarinat ovat kuunneltavissa SoundCloud palvelun kautta ja kaikki kymmenen tarinaa julkaistaan tämän kevään aikana. Tästä linkistä pääset tarinoiden äärelle. Miellyttäviä kuunteluhetkiä.

← Takaisin