JAA

Mukavaa Miesten Viikkoa!

Tämän vuoden Miesten Viikon teemana on vapaaehtoisuus, vertaisuus, osallisuus ja hyvinvointi. Haluammekin siten nostaa esille pitkäaikaisimman vapaaehtoisemme Janin tekemää työtä Talollamme tästä päivityksestä löytyvällä videolla. Suuri kiitos Janille yhteisestä matkasta, toivottavasti se jatkuu vielä pitkään!

Osana Miesten Viikkoa Poikien Talo toteuttaa Miesten Vuoro POP-UP –tapahtuman. Miesten Vuoro on kaikille 16-29 -vuotiaille oululaisille pojille ja nuorille miehille avoin keskustelufoorumi, joka pidetään Talolla keskiviikkona klo 13.30-15.30. Keskustelemme silloin, mitä on olla mies vuonna 2020. Mukana on myös Miesten Vuoro –työmallin kehittäjä Jukka Oksanen Metropolia AMK:sta. Tervetuloa!

Lisäksi Poikien Talo mukana Oulun pääkirjastolla pidettävillä leirinuotioilla, jonne voit tulla matalalla kynnyksellä keskustelemaan päivystävien työntekijöiden kanssa miehen elämään liittyvistä asioista. Paikalla on Oulun miestyön verkoston työntekijöitä eri järjestöistä, kaupungilta ja seurakunnasta, joten samalla voit kysellä myös erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. Jos vapaaehtoisuus Poikien Talolla kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Talon toimintaan ottamalla yhteyden Jussiin (jussi.markus@vuolleoulu.fi tai 044-726 1264).

Tsekkaa myös Miesten Viikon facebook-sivut, niin löydät lisätietoa Miesten Viikon tapahtumista!

← Takaisin