JAA

Poikien Talo hiljentyy kesäloman viettoon

Niin se on tullut puolikas vuosi täyteen Talon toiminnoissa. Nyt on aika hieman rauhoittua ja ”ottaa sykkeet alas”, niin kuin olemme täällä Talolla tottuneet sanomaan. Talon ovet sulkeutuvat perjantaina 28.6 kun Joonas ja Antti jäävät lomille. Palaamme takaisin 29.7 maanantaina, jolloin Joonasta voi taas tavoitella puhelimitse tai sähköpostilla. Samaisella viikolla järjestämme yhdessä Tyttöjen Talon kanssa Pride viikon avoimet ovet keskiviikkona 31.7 Tyttöjen Talolla klo 13-16. Avoimissa ovissa pääset tekemään muun muassa oman sateenkaariteemaisen avaimenperän tai sateenkaarilipun lauantaina järjestettävään Pride -kulkueeseen. Lauantaina 3.8 järjestettävään kulkueeseen sekä puistojuhlaan osallistumme myös Poikien Talon kanssa. Olet lämpimästi tervetullut näihin tapahtumiin kanssamme.

Varsinaisen yhteisötoiminnan starttaamme maanantaina 12.8 K-18 kahvien merkeissä klo 13-16. Keskiviikon olohuonetoiminta starttaa virallisesti illoissa syyskuusta alkaen, mutta elokuussa järjestämme ulkona tapahtuvaa toimintaa aina vain kuin säät sen sallivat. Nuorten 12-17 -vuotiaiden olohuone aloitellaan elokuussa 15.8 klo 14-17 ja illat alkavat syyskuussa. Tutustumiskäyntejä voit sopia olemalla yhteydessä meihin Talon ohjaajiin sekä yksilötyön aikoja on myös mahdollista varata.

Puolisen vuotta isyysvapaalla ollut Olli-Pekka palaa myös takaisin remmiin heti elokuun alussa, joten tulkaahan häntäkin moikkailemaan. Iso kiitos tästä keväästä kaikille toiminnassa mukana olleille pojille ja miehille, vapaaehtoisillemme, opiskelijoille sekä yhteistyötahoillemme. Jatketaan syksyllä taas etiäpäin!

Mukavaa kesää toivottavat,

Joonas ja Antti

← Takaisin