• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Rekrytointi: Seksuaaliterveystyön ohjaaja – Poikien Talo / Vuolle Setlementti
JAA

Rekrytointi: Seksuaaliterveystyön ohjaaja – Poikien Talo / Vuolle Setlementti

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Tuntuvatko tasa-arvoisuus, yhdenvertaisuus sekä positiivisen ja moninaisen mieskuvan vahvistaminen yhteiskunnallisella tasolla teemoilta, joihin haluat päästä vaikuttamaan? Ehkäpä sinä olet etsimämme seksuaaliterveystyön ammattilainen?

Poikien Talo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva kohtaamispaikka, jossa tehdään sosiaalista nuorisotyötä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella 12 – 29 -vuotiaille pojille ja nuorille miehille.  Poikien Talo on osa Vuolle Setlementti ry:tä, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme Poikien Talolle Ouluun ryhmäohjaustaitoista ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn painopisteenä on seksuaaliterveystyö (kasvatus ja neuvonta) sekä uhrityön kehittäminen. Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu seksuaalineuvonnan sekä -kasvatusten pitäminen 12 – 29-vuotiaille pojille ja nuorille miehille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Lisäksi tehtävä sisältää erilaisten koulutusten ja konsultaatioiden järjestämistä.

Toivomme sinulta soveltuvaa sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan koulutusta, sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen työotteen hahmottamista sekä kokemusta nuorten kanssa toimimisesta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat toimia myös vuorovaikutuksessa erilaisten tiimien kanssa. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Arvostamme kokemusta seksuaalisuuteen, sukupuoleen sekä nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyvistä teemoista. Esimerkiksi seksuaalineuvojan koulutus on ehdoton etu. Työpisteesi sijaitsee Oulun keskustassa, Poikien Talolla, mutta työ edellyttää valmiutta liikkumiseen myös muualla Oulun alueella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa tiimiä, joka tekee työtään suurella sydämellä. Tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito ja avoin työyhteisö.

Työhaastattelut pidetään viikoilla 11 ja 12. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Viikoittainen työaika on 38,45 tuntia.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jussi.markus@vuolleoulu.fi  12.3.2019 mennessä. Lisätietoja saat puhelimitse 27.2. klo 13.00 – 14.30, 28.2. klo 12.00 – 14:00 ja 11.3. klo 9.00-10.30 Poikien Talon johtajalta Jussi Markukselta p. 044 726 12 64

www.poikientalo-oulu.fi
www.vuolleoulu.fi

← Takaisin