JAA

Syysterveiset

Näin syksyn pikkuhiljaa koittaessa on toiminta täällä Poikien Talollakin alkanut piristyä. Tässäpä kaikille muutama tärppi syksyyn liittyen:

  • Yhteisötoimintomme ovat palanneet vanhaan, tuttuun aikatauluun:
    • Maanantaisin K18-kahvit (18-29 –vuotiaat) klo 13-16
    • Keskiviikkoisin Kahvit (16-29 –vuotiaat) klo 16-19.30
    • Torstaisin Olohuone (12-17 –vuotiaat) klo 14-19.30
  • Uusi pöytäroolipelikampanja alkaa syyskuussa! Tällä kertaa viemme kampanjan vielä elävöityksellisempään suuntaan, sillä starttaamme sen hahmojen luomisella Kierikin kivikautisessa kylässä ja kampanja huipentuu lopulta kahden yön mittaiseen leiriin Pikku-Syötteen nuorisokeskuksessa. Kampanja on suunnattu 18-29 –vuotiaille, kohderyhmäämme kuuluville nuorille miehille ja mukaan mahtuu viisi pelaajaa. Uusi kampanja toteutetaan Oulun Rotary Klubi ry:ltä saamamme avustuksen turvin. Lisätietoja kampanjasta voi kysyä ohjaajaltamme Juholta (puh. 050-408 4028 / juho.ljokkoi@vuolleoulu.fi).
  • Tunnistatko toimintaympäristössäsi tarvetta toteuttaa jonkinlaista toimintaa Poikien Talon kohderyhmään kuuluville, 12-15 –vuotiaille pojille? Jotta Talon toimintaan mukaan lähteminen olisi pojille entistäkin helpompaa, olemme valmiita saamaan ensimmäiset kontaktit poikiin myös heille tutussa ympäristössä. Jos siis koet, että Poikien Talo voisi olla apuna ulkopuolelle jääneiden tai jätettyjen poikien aktivoimisessa, ota rohkeasti yhteyttä ohjaajaamme Joonakseen (puh. 050-598 8012 / joonas.koskela@vuolleoulu.fi), niin voimme miettiä yhteistyökuvioita!
  • Miesten Vuoro lähtee kiertueelle! Viime vuoden syksystä alkaen olemme toteuttaneet miehille suunnattua keskustelufoorumia, Miesten Vuoroa. Aluksi toteutimme sitä Talolla pienryhmänä, mutta korona-ajan alettua siirryimme toteuttamaan Miesten Vuoroa InstaLivenä Instagram-tilillämme. Nyt syksyn alkaessa Miesten Vuoro jalkautuu Talon ulkopuolisiin toimintaympäristöihin, tarjoten 16-29 –vuotiaille oululaisille miehille puhumisen paikkoja. Toteutamme yksittäisiä keskustelufoorumeita, mutta mahdollisuus useamman toimintakerran kokonaisuudelle on mahdollinen, mikäli Miesten Vuoro Tour herättää kiinnostuksen laajemmalle yhteistyölle. Olisiko sinun organisaatiossasi kiinnostusta yhteistyöhön? Ole rohkeasti yhteyksissä ohjaajaamme Joonakseen (puh. 050-598 8012 / joonas.koskela@vuolleoulu.fi) tai Juhoon (puh. 050-408 4028 / juho.ljokkoi@vuolleoulu.fi), niin jutellaan lisää!

Ja jos muutenkin tulee kysyttävää tai yhteistyökuvioideaa, niin ei muuta kuin soittoa tai viestiä tähän suuntaan, niin pähkäillään yhdessä!

← Takaisin