JAA

Teemu Syrjälän vierailu muuttui webinaariksi!

Päivitetty aikataulu tässä:

Aika: keskiviikkona 16.12. klo 12.00 – 14.30

Linkki https://us02web.zoom.us/s/89577267538#success

Luennon aikataulutus:
klo 12.00 Vuolle Poikien Talo alkusanat
klo 12:15 Teemu Syrjälä ”Miehen vuoro tuntea – miehen mahdollisuudet 2020 luvulla”
klo 14:15 loppukeskustelu

Poikien Talon perusajatuksena on ollut alusta alkaen ollut ”Tuu omana ittenä”. Yksilön kunnioittava kohtaaminen ja avoin vuorovaikutus luovat pohjaa erilaisten mieskuvien rakentumiselle Talolla. Luennon kautta haluamme tarjota mahdollisuuden tarkastella tätä toiminta-ajatusta Teemu Syrjälän ajatuksin

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja ja ”seksuaalisen nautinnon kortit” tekijä. Hän pitää suosittuja ”miesten viikonloppuja”. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa.

Kuka ”Teemu Syrjälä”?
Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja ja ”seksuaalisen nautinnon kortit” tekijä. Hän pitää suosittuja ”miesten viikonloppuja”.
Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa. Voit tutustua lisää Teemuun esittelyvideoiden , nettishown ja Hidasta elämää -kirjoitusten kautta.

Lisätietoja Teemusta hänen nettisivuillaan www.hidastaelamaa.fi

Lisätietoja luennosta joonas.koskala@vuolleoulu.fi /050 5988012

 

 

← Takaisin