JAA

Toiminta palaa kesätauolta

Poikien Talo on pikkuhiljaa palaillut takaisin kesälomilta ja toiminta starttaillaan käyntiin maanantaina 7.8 K-18 kahvien merkeissä klo 13-16. Elokuussa pyrimme viemään toimintaamme mahdollisimman paljon ulos. Tiistai ja keskiviikko päiville olemme suunnitelleet toteuttavamme erilaisia ulkoaktiviteetteja täysi-ikäisille kävijöillemme. Tietoa näistä aktiviteeteista saat talon ohjaajilta. Keskiviikon olohuonetoiminta starttaillaan jälleen käyntiin syyskuun 6 päivä klo 16-19.30. Torstain olohuonetoiminta 12-17 -vuotiaille käynnistyy 17.8 klo 14-17.

Syyskuussa talolla aloitetaan kaksi toimintamuotoa, joista toinen on jo joillekin entuudestaan tuttu Miesten vuoro. Miesten vuoro on avoin keskustelufoorumi 18-29 -vuotiaille miehille. Miesten vuorolla keskustellaan miehen elämän eri teemoista, turvallisessa ilmapiirissä. Miesten vuorolla tullaan syyskuussa käsittelemään teemana miesten tunnetaitoja. Perjantai aamuun olemme aloittamassa puolestaan uuden toimintamuodon, ”aamiaisen PoTalla.” Aamiaisella orientoidutaan yhdessä kävijöiden kanssa viikonloppuun ja nautitaan maittava aamupala kivassa porukassa. Aamiainen PoTalla on suunnattu talon 16-29 -vuotiaille kävijöille ja se starttaa perjantaina 1.9 klo 10-12.

Yksilötyön -ja seksuaalineuvonnan aikoja voit myös kysellä Joonakselta ja Olli-Pekalta. Tutustumiskäynnit ovat myös jälleen mahdollisia, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyn alkua toivottavat,

Joonas, Olli-Pekka ja Antti

← Takaisin