• Etusivu
  • Tue poikien Talon toimintaa
JAA

Syrjintä- ja kiusaamisvapaa alue

Poikien Talo tarjoaa yksinäisille, syrjäytetyille ja kiusatuksi tulleille pojille ja nuorille miehille maksutonta apua ja turvallisen paikan olla oma itsensä. Suurin osa Poikien Talon toimintaan osallistuneista pojista saa elämäntilanteensa paremmin hallintaan ja kokemuksen porukkaan kuulumisesta. Pojat ovat pystyneet vähitellen luomaan Poikien Talolla kaverisuhteita, käymään peruskoulun loppuun ja kiinnittymään opiskelu- ja työelämään.

Lahjoita ja auta

Lahjoittamalla voi myös jatkossa antaa pojille mahdollisuuden uudenlaisiin kokemuksiin, kuten osallistaviin leireihin ja toiminnallisiin retkiin. Ota yhteyttä Talolle niin mietitään yhdessä sopiva kohde lahjoituksellenne.

Poikien Talo

  • Noin 50 vaikuttavaa kohtaamista viikoittain
  • 66% pojista kokee Poikien Talon kasvattaneen itseluottamustaan.

Mikon tarina

Poikien Talolla aktiivisesti toiminnan alkuvaiheessa kulkenut Mikko sai valmiuksia itsenäiseen elämään Poikien Talolla. Tällä hetkellä opinnot etenevät tasaisen varmasti yliopistolla tietojenkäsittelylaitoksella. Mikko kertoo, miten Poikien Talo vaikutti hänen elämäänsä muutama vuosi sitten:

Auttoi rakentamaan uudestaan rutiinin ja lähtä siitä hiljalleen laajentamaan. Vähän oli vaihetta, kun ei tiennyt mitä kaikkea lähtee koittamaan, niin Poikien Talolla käymisen jälkeen oli helpompi aloittaa ja kokeilla jotain uutta. Poikien Talolla oli helppo lähteä tekemään asioita ja näin pääsi toiminnan makuun.

Poikien puhetta

”Mitä Poikien Talo sinulle merkitsee?”

”Poikien Talo merkitsee minulle turvallista paikkaa, jossa hengittää vapaasti ja josta löytyy aina tekemistä miellyttävien ihmisten kanssa. Se on paikka, jossa hengähtää, jossa opetella kanssakäymisen taitoja ja jossa ottaa selvää uusista asioista, joita voisi liittää omaan arkeen ja joita tehdä. Olen myös uskaltanut tutustua uusiin ihmisiin, mikä on uutta ja mieluista.”

”Poikien talo on postitiivinen alue jonne on mukava aina tulla. Saa olla oma itsensä avoimesti”

”Minulle se on ollut mukava paikka missä voin olla oma itseni eikä tarvitse ajatella että mitä muut ajattelee ja minulla on aina ollut hauskaa”

”Se merkitsee toimintaa ja mukavaa yhdessä oloa!
TÄÄ ON MAHTAVA PAIKKA”

”Kavereita.”

 

”Vapaata sanaa, risuja ja ruusuja ja toiveita Poikien Talon toiminnan suhteen yleisellä tasolla”

”Kaikki on ollut minulle mukavia ja vaikka alussa vähän hirvitti niin huomasi sitten että ei tarvitse pelätä.”

”Vaikka en ole ollut poikien talolla pitkään, silti tunnen että tämä on todella hyvä paikka tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa. Kiitän kaikkia vapaaehtoisia ja poikien talon työntekijöitä tähän astisesta ajanvietosta ja toivon todella että toiminta jatkuu pitkälle tulevaisuuteen.”

”Kiitos että pidätte poikien taloa, se on auttanut minua paljon henkisesti.”