JAA

Uudet koronakäytänteet Talolla

Koronan leviämisen kiihtyessä siirrymme Talollakin rajatumpaan toimintaan. Rajoituksilla pystymme paremmin mahdollistamaan turvavälit toiminnassamme sekä paikallistamaan tartuntaketjut, jos sellaisia tulee.

Maanantaista 12.10. alkaen kävijämme voivat käydä yhdessä yhteisötoiminnassa per viikko. Esimerkiksi jos käyt maanantaina K18-kahveilla, voit seuraavan kerran tulla toimintaan seuraavana maanantaina. Roolipeliryhmään kuuluvat kävijät voivat käydä maanantaisin myös K18-kahveilla.

Toiminnassa voit käyttää hengityssuojainta, tai tutummin sanottuna kasvomaskia. Talo ei valitettavasti pysty tarjoamaan kävijöilleen maskeja, mutta kasvomaskeja on jaettu muun muassa hyvinvointikeskuksissa sekä Kumppanuuskeskuksella.

Muistathan myös mahdollisuuden yksilölliseen tukeen, jota pystymme hyvin tarjoamaan. Jos koet siis tarvetta yksilötyölle, ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiimme!

Alla vielä päivitetty hygieniaohjeistus, jota tulee noudattaa ehdottoman tarkasti:

HYGIENIAOHJEISTUS:
Talolle tullessa kaikki pesevät kätensä lämpimällä vedellä ja saippualla. Käsienpesun jälkeen käytetään vielä käsidesiä. Kävijöille on myös tarjolla kertakäyttöhanskoja, joita käytetään konsolipelejä pelatessa.

Yhteisötoiminnoissa on edelleen tarjolla välipalaa. Talon työntekijät kuitenkin valmistavat välipalat etukäteen hyvän hygienian vallitessa.

SAIRASTUMINEN:
Sairaana ei saa tulla Talolla toteutettaviin toimintoihin. Jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on jokin seuraavista oireista, emme voi ottaa sinua vastaan:

  • kuume
  • yskä
  • hengenahdistus
  • lihaskivut
  • väsymys
  • nuha
  • pahoinvointi
  • ripuli

Taudin yhteydessä on kuvattu myös maku- ja hajuaistin häiriöitä.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, noudata Oulun kaupungin ohjeita:

  • Jos oireesi ovat lieviä, etkä tarvitse ammattilaisen arviota voinnistasi, varaa arkisin aika näytteenottoon drive-in-testauspisteelle tai koronavastaanotolle hyvinvointipalvelujen nettiajanvarauksen kautta. Viikonloppuisin varaa aika drive-in-testauspisteelle Nordlabin ajanvarauksen kautta.
  • Jos tarvitset ammattilaisen arvion hoidon tarpeesta, tee koronavirustaudin oirearvio Omaolo-palvelussa tai soita koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. Tarvittaessa sinut ohjataan koronavastaanotolle ja/tai näytteenottoon.

Jos saat todennetun koronatartunnan, ilmoita siitä ohjaajillemme. Me ilmoitamme siitä sitten Talo-toiminnassa mukana olleille kävijöillemme. Sama toimintamalli toimii myös, jos ohjaajamme sairastuu koronaan.

← Takaisin