JAA

Vapaaehtoistoiminnan juttu Kalevassa

Tänään sanomalehti Kalevassa julkaistiin ohjaajamme Juhon kirjoittama juttu vapaaehtoistoiminnastamme. Jutun näkökulma oli vapaaehtoisemme Juhan polussa ja kokemuksissa toiminnastamme sekä hänen mahdollistamassaan roolipeliryhmässä. Voit lukea jutun alempaa tästä artikkelista.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta meillä, olet erittäin tervetullut mukaan! Vapaaehtoiseksi pääsemiseksi ei tosiaan vaadita roolipelikampanjan vetämisen kaltaisia erityistaitoja, vaan tärkeintä ovat terveet arvot ja halu auttaa. Lisättäköön vielä, että koska työtä tehdään lasten ja nuorten parissa, tarkistamme vapaaehtoisiltamme myös rikosrekisterin. Kiinnostuneita pyydämme olemaan yhteyksissä ohjaajaamme Joonakseen (puh. 050-598 8012 tai joonas.koskela@vuolleoulu.fi) ja sopimaan tapaaminen. Tapaaminen koostuu hyvin pitkälle samoista asioista kuin kävijöidemmekin tutustumiskäynnit eli esittelemme toimintaamme tarkemmin ja erityisesti kuulemme sinusta, kiinnostuksen kohteistasi ja ajatuksistasi.

Jokaisella vapaaehtoisella on omat syynsä tulla mukaan toimintaan. Voit Juhan tarinan lisäksi käydä tutustumassa toisen vapaaehtoisemme Janin tarinaan täällä.

Jos et koe Poikien Talon vapaaehtoistoimintaa omaksesi, mutta haluaisit kuitenkin vapaaehtoistyöhön muulla tavoin, kannattaa käydä tutustumassa Vuolteen muuhun vapaaehtoistoimintaan täältä.

Mukaan vaan!

← Takaisin