JAA

Viikon 22 toiminnot

Viikolla 22 Poikien Talo toteuttaa seuraavia toimintoja:

Tukipuhelin
Yksinäisyys ja ulkopuolisuus varmastikin korostuvat näinä erikoisina aikoina, kun yhdessäoloa on rajoitettu. Uskomme yksilön tarpeeseen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Siten voit soittaa numeroon 08 815 4020 ma-to klo 14-16, jos haluat jutella mieltä askarruttavista asioista meidän työntekijöidemme kanssa. Tuu jutteleen!

Seksuaalineuvonta
Seksuaalineuvonta on kokonaisvaltaista ymmärrystä seksuaaliterveyden vaikutuksesta nuoren kasvussa ja kehityksessä eri ikävaiheissa. Tarvittaessa annamme henkilökohtaista keskusteluapua sukupuoli–identiteetin, seksuaalisen suuntautumisen, seksin tekemiseen, haluttomuuteen, riippuvuuksien tai muiden nuorta askarruttavien asioiden pohdintaan. Yksi Poikien Talon seksuaaliterveystyön erityisosaamisalueista on seksuaaliväkivaltatyö, jossa kohderyhmä on seksuaaliväkivallan uhrit ja heidän läheisensä.

Pääsy seksuaalineuvontaan on helppoa ja nopeaa. Koronatilanteesta johtuen neuvonnat suoritetaan etänä asiakaslähtöisiä kanavia hyödyntäen esim. Teams–, Zoom–, doxy– tai puhelinkeskusteluna. Ole rohkeasti yhteydessä Mattiin (p. 044 726 1265) tai Joonakseen (p. 050 598 8012), niin sovitaan aika ja sinulle mieluisin kanava!

MAANANTAI 25.05.
Klo 13-15: Virtuaalikahvit (18-29 –vuotiaat)
Tuu mukaan virtuaalikahveille juttelemaan päivän polttavista aiheista yhdessä Poikien Talon työntekijöiden kanssa. Tavalliseen tapaan voit olla mukana sen aikaa, kun haluat tai ehdit. Osallistujamäärästä ja kiinnostuksesta riippuen on mahdollista myös viedä osa osallistujista pelaamaan lautapelejä Board Game Arenalle.

Laita viestiä Juholle (p. 050 408 4028), jos haluat mukaan. Kerro samalla sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi kokouslinkin Microsoft Teams -kokoukseen. Teams toimii sekä mobiilina että koneella ja ainut, mitä tarvitset, on verkkoyhteys ja selain.

TIISTAI 26.05.
Klo 13.30-16: Luova toiminta (18-29 –vuotiaat)
Joonas toteuttaa kävijöiden kanssa erilaisia luovia harjoitteita. Tällä viikolla toteutetaan KIRJOITTAMISTA. Lähetä viestiä Joonakselle (p. 050 598 8012), jos haluat mukaan, niin saat linkin Microsoft Teams -kokoukseen.

Mukaan mahtuu kuusi osallistujaa ja luova toiminta toteutetaan, jos vähintään kaksi osallistuu.

KESKIVIIKKO 27.05.
Klo 16-18: Virtuaaliolohuone (16-29-vuotiaat)
Oletko päivisin töissä tai koulussa etkä sen vuoksi ole ehtinyt mukaan Talon toimintaan? Ei hätää, nyt sinun on mahdollista osallistua virtuaaliolohuoneeseen Poikien Talon työntekijöiden kanssa. Tavalliseen tapaan voit olla mukana sen aikaa, kun haluat tai ehdit.

Laita viestiä Juholle (p. 050 408 4028), jos haluat mukaan. Kerro samalla sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi kokouslinkin Microsoft Teams -kokoukseen. Teams toimii sekä mobiilina että koneella ja ainut, mitä tarvitset, on verkkoyhteys ja selain.

TORSTAI 28.05.
Klo 14-15.30 & 17-19: Virtuaaliolohuone (12-17 -vuotiaat)
Joonas ja Jani hauskuuttavat nuoria kävijöitämme Discordissa. Lähetä oma nikkisi Joonakselle (p. 050 598 8012) tai lisää Discordissa kaveriksi PoTaJoonas#2044 ja kerro halustasi osallistua virtuaaliolohuoneeseen, niin sinut kutsutaan Oulun Poikien Talon Discord-kanavalle. Tarvittaessa autamme sinua myös luomaan Discord-tunnuksen.

Nuorten virtuaaliolohuone on kahdessa osassa ja voit valita kumpaan osioon tulet mukaan tai halutessasi voit olla mukana molemmissa osioissa. Tavalliseen tapaan voit olla mukana sen aikaa, kun haluat tai ehdit eli kumpaakaan osiota ei ole pakko olla kokonaan mukana.

Klo 16-17: Etäpelinurkkaus (18-29 -vuotiaat)
Juho ja Matti peluuttavat täysi-ikäisiä nettilautapelisivusto Board Game Arenalla. Jos haluat mukaan, laita viestiä Juholle (p. 050 408 4028) ja kerro samalla sähköpostiosoitteesi. Saat vastauksena linkin Microsoft Teams -kokoukseen. Teams-kokousta pidetään taustalla auki reaaliaikaista keskustelua varten. Lisäksi tarvitset tunnukset Board Game Arenaan (ilmainen). Jos sinulla ei niitä vielä ole, ne voi tehdä myös etäpelinurkkauksen aluksi.

Mukaan mahtuu enimmillään kahdeksan pelaajaa ja pelinurkkaus toteutetaan, jos vähintään kolme pelaajaa osallistuu.

PERJANTAI 29.05.
Klo 14-15: MiestenVuoro InstaLive: KAVERISUHTEET
Tämän viikkoisessa MiestenVuoro InstaLivessä Joonas ja Juho keskustelevat kaverisuhteista. Mitä on (hyvä) ystävyys? Mikä on ystävän ja kaverin ero? Vaativatko kaverisuhteet töitä? Onko ok, jos kaverisuhde päättyy? Tuu mukaan pohtimaan ja keskustelemaan!

← Takaisin