JAA

Harjoittelu Poikien Talolla

Poikien Talo toimii harjoittelupaikkana pääasiassa sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan opiskelijoille. Talolla opiskelijat pääsevät kehittämään osaamistaan erilaisissa asiakaskohtaamisissa sekä vahvistamaan ammatillista osaamistaan sukupuolisensitiivisessä poika- ja miestyössä. Poikien Talolla tehtävä työ on erityistason sosiaalista nuorisotyötä kolmannella sektorilla.

Työ Poikien Talolla on laajaa ja monialaista. Tästä johtuen otamme harjoitteluun opiskelijoita, joilla on mahdollisuus suorittaa pitkän aikavälin harjoitteluita. Harjoittelujakson minimipituus on kuusi viikkoa.

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelusi Poikien Talolla, ota yhteyttä sähköpostitse Pauliinaan, pauliina.rasinkangas@vuolleoulu.fi. Kerro yhteydenotossasi hieman itsestäsi, taustastasi ja opinnoistasi, harjoittelun ajankohta sekä jo mahdolliset harjoittelun tavoitteet. Haastattelemme hakijat.

Poikien Talo kumppanina opinnäytetöissä ja kehittämistehtävissä

Voimme toimia yhteistyökumppaneina eri alojen opinnäytetöissä ja kehittämistehtävissä. Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi yhteistyössä Poikien Talon kanssa, ota yhteyttä Pauliina Rasinkankaaseen, pauliina.rasinkangas@vuolleoulu.fi.