JAA

Toiminnot 01.06.2020 alkaen

Hallituksen linjausten mukaisesti kokoontumisrajoitusten mukainen osallistujamäärä nousee 50 henkilöön 01.06.2020 alkaen. Siten mekin avaamme Talolla toteutettavan toimintamme samasta päivämäärästä alkaen. Talo-toimintaa kuitenkin ohjaa seuraavat tarkat toimintamallit, joten lue ne tarkasti.

HYGIENIAOHJEISTUS:
Talolle tullessa kaikki pesevät kätensä lämpimällä vedellä ja saippualla. Käsienpesun jälkeen käytetään vielä käsidesiä. Kävijöille on myös tarjolla kertakäyttöhanskoja sekä hengityssuojaimia. Lauta- ja konsolipelejä pelatessa kaikki pelaajat käyttävät kertakäyttöhanskoja.

Yhteisötoiminnoissa on edelleen tarjolla välipalaa. Talon työntekijät kuitenkin valmistavat välipalat etukäteen elmukelmuihin pakatuiksi hyvän hygienian vallitessa.

SAIRASTUMINEN:
Sairaana ei saa tulla Talolla toteutettaviin toimintoihin. Jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on jokin seuraavista oireista, emme voi ottaa sinua vastaan:

 • kuume
 • yskä
 • hengenahdistus
 • lihaskivut
 • väsymys
 • nuha
 • pahoinvointi
 • ripuli

Taudin yhteydessä on kuvattu myös maku- ja hajuaistin häiriöitä.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, noudata Oulun kaupungin ohjeita:

 • Hakeudu näytteenottoon soittamalla Oulun kaupungin koronaneuvontaan numeroon 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15).
 • Iltaisin ja viikonloppuisin soita Oulun seudun yhteispäivystyksen numeroon 08 315 2655. Jos kuulut riskiryhmään, ota yhteyttä pikaisesti. Koronavirustesti otetaan nyt myös lieväoireiselta potilaalta.
 • Hätätapauksissa soita 112.

Jos saat todennetun koronatartunnan, ilmoita siitä ohjaajillemme. Me ilmoitamme siitä sitten Talo-toiminnassa mukana olleille kävijöillemme sekä siirrymme täysin etänä toteutettavaan toimintaan, jollaista olemme toteuttaneet nyt huhti-toukokuussa. Sama toimintamalli toimii myös, jos ohjaajamme sairastuu koronaan.

TOIMINNOT 01.06. ALKAEN:
Seksuaalineuvontaa toteutetaan tavalliseen tapaan joko Talolla tai etänä (Teams–, Zoom–, doxy– tai puhelinkeskusteluna). Pääsy seksuaalineuvontaan on helppoa ja nopeaa. Ole rohkeasti yhteydessä Mattiin (p. 044 726 1265) tai Joonakseen (p. 050 598 8012), niin sovitaan aika ja sinulle mieluisin kanava!

Yksilötutustumiset ovat myös mahdollisia. Sopiaksesi yksilötutustumisesta ole yhteyksissä Joonakseen (p. 050 598 8012) tai Juhoon (p. 050 408 4028).

Maanantaisin toteutetaan…
… K-18 -kahvit Talolla klo 13-16. Tuu mukaan juttelemaan päivän polttavista aiheista ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä Poikien Talon työntekijöiden kanssa. Tavalliseen tapaan voit olla mukana sen aikaa, kun haluat tai ehdit. Kahveille on mahdollista osallistua myös etänä. Laita viestiä Talon työntekijöille, jos haluat mukaan etäyhteyksillä, niin saat linkin Microsoft Teams-kokoukseen. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan voimme myös ulkoilla toiminnon aikana.

Tiistaisin ei toteuteta vakiotoimintaa…
…vaan se on varattu erilaisille vaihtuville toiminnoille sekä yksilötyölle (yksilötyötä on mahdollista toteuttaa myös muina päivinä).

Keskiviikkoisin toteutetaan…
… K-18 -kahvit Talolla klo 14-17. Tuu mukaan juttelemaan päivän polttavista aiheista ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä Poikien Talon työntekijöiden kanssa. Tavalliseen tapaan voit olla mukana sen aikaa, kun haluat tai ehdit. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan voimme myös ulkoilla toiminnon aikana.

Torstaisin toteutetaan…
…12-17 -vuotiaiden olohuone Talolla klo 13-16. Tuu mukaan näkemään tuttuja ja pelailemaan pelejä turvallisessa seurassa!

Perjantaisin toteutetaan…
…Miesten Vuoro InstaLive klo 10-11
Joonas ja Juho keskustelevat viikottain vaihtelevista aiheista. InstaLiven tallenne jätetään nähtäviksi Instagram-tilillemme @poikientalooulu.
…etäpelinurkkaus klo 13-14
Juho ja Matti peluuttavat täysi-ikäisiä nettilautapelisivusto Board Game Arenalla. Jos haluat mukaan, laita viestiä Juholle (p. 050 408 4028) ja kerro samalla sähköpostiosoitteesi. Saat vastauksena linkin Microsoft Teams -kokoukseen. Teams-kokousta pidetään taustalla auki reaaliaikaista keskustelua varten. Lisäksi tarvitset tunnukset Board Game Arenaan (ilmainen). Jos sinulla ei niitä vielä ole, ne voi tehdä myös etäpelinurkkauksen aluksi.
…Luova toiminta etänä klo 14-16.
Joonas toteuttaa kävijöiden kanssa erilaisia luovia harjoitteita. Luova toiminta toteutetaan vaihtoehtoisesti joko Teams-kokouksena tai Oulun Poikien Talon Discord-kanavalla. Ole yhteyksissä Joonakseen (p. 050 598 8012), jos haluat mukaan Luovaan toimintaan.

Jos Talon toimintoihin liittyminen tällä hetkellä tuntuu vaikealta tai etätoiminnot eivät sovellu sinulle, ota yhteyttä, niin voimme sopia kahvit jonnekin muualle!

← Takaisin