JAA

 

Yksilötyö

Yksilötyössä voit tutustua Poikien Talon työntekijöihin ja toimintaan omaan rauhalliseen tahtiin. Voit jutella mieltä askarruttavista asioista työntekijöiden kanssa henkilökohtaisesti. Yksilötyö on luonteeltaan keskustelevaa mielekkään tekemisen lomassa.

 

Ryhmät

Toteutamme erilaisia tavoitteellisia pienryhmiä kävijöiltä ja verkostoilta nousevien tarpeiden mukaan. Ryhmät rakennetaan ikäjakauman, toiminnan ja asetetun tavoitteen mukaan. Voimme toteuttaa ryhmät joko omina tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

 

Poikien Talo toteuttaa vuoden aikana eri teemallisia ja eri ikäryhmille suunnattuja leirejä ja reissuja. Stay tuned!

 

Yhteisötoiminta

Olohuone ja K-18 Kahvit  ovat kävijöiden toiveiden mukaan teemoitettua yhteisötoimintaa. Tuolloin voit tulla Poikien Talolle viettämään mukavaa vapaa-aikaa pelaillen, lehtiä lukien, jutellen tai vaikka ruokaa laittaen.

Olohuone, torstaisin 14:00-19:30 (12-17 -vuotiaat)
K-18 kahvit, maanantaisin 13:00-16:00 (18-29 -vuotiaat)
Luova keskiviikko, keskiviikkoisin 13:00-15:00 (16-29 -vuotiaat)
Keskiviikon olohuone , keskiviikkoisin 16:00-19:30 (16-29 -vuotiaat)

 

Jalkautuva työ

Poikien Talo jalkautuu kohderyhmän pariin  myös talon ulkopuolelle. Jalkautuva työ voi olla pidempikestoisten ryhmien toteutusta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tai vaikka osallistumista yksittäisiin teemapäiviin.

 

Teemalliset tutustustumiset

Poikien Talon toimintaan voi tulla tutustumaan myös ryhmässä. Tutustumiset voivat olla teemoitettuja ja niitä räätälöidään kohderyhmän toiveita ja tarpeita vastaaviksi. Teemoja ovat seksuaalikasvatus, sosiaaliset taidot, kaveritaidot sekä itseluottamus ja omakuva.

 

Seksuaalineuvonta

Osana Poikien Talon toimintaa voit saada myös seksuaalineuvontaa. Seksuaalisuuteen ja terveyteen liittyvistä asioista voit keskustella henkilökohtaisesti yksilötyön kautta varaamalla ajan tai yhteisötoiminnassa. Poikien Talo voi järjestää myös seksuaalikasvatustunteja eri kouluasteilla erityistarpeiden mukaan.