JAA

Poikien Talo on syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa alue

Poikien Talo on turvallinen paikka, jonne jokainen 12–29 –vuotias poika ja mies on lämpimästi tervetullut. Meidän kodikkaissa tiloissamme voi tehdä ja puuhata monenlaisia asioita tai rentoutua mukavasti sohvalla vaikka telkkaria katsellen. Meillä voi pelata esimerkiksi lauta- tai konsolipelejä, laittaa yhdessä ruokaa tai vain jutella ja olla yhdessä.

Jokainen kohdataan yksilönä: olemme aidosti kiinnostuneita jokaisen pojan tai nuoren miehen kuulumisista ja asioista. Meiltä pojat ja nuoret miehet voivat saada keskusteluapua erilaisiin elämäntilanteisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Poikien Talo on syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa alue, jonne voit tulla henkilökohtaisen tutustumiskäynnin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä Talon ohjaajiin ja sovi tutustumisesta katso yhteystiedot!

Alta voit lukea eri toimintamuodoistamme.

Yksilötyö

Yksilötyö on henkilökohtaista tukea, jossa voidaan luottamuksellisesti perehtyä sinun elämäntilanteeseesi. Yksilötyössä voit saada neuvoa, apua tai ohjausta yhdessä työntekijämme kanssa. Yksilötyö on luonteeltaan keskustelevaa mielekkään tekemisen lomassa. Yksilötyön aikoja voit varata suoraan ohjaajiltamme puhelimitse, kasvotusten tai sähköpostilla.

Ryhmät

Toteutamme erilaisia tavoitteellisia pienryhmiä kävijöiltä ja verkostoilta nousevien tarpeiden mukaan. Ryhmät rakennetaan ikäjakauman, toiminnan ja asetetun tavoitteen mukaan. Voimme toteuttaa ryhmät joko omina tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Lisätiedot käynnissä olevista ryhmistä ohjaajilta.

Yhteisötoiminta

Voit tutustua uusiin ihmisiin, keskustella heidän kanssaan ja viettää mukavaa aikaa pelaillen, lehtiä lukien, jutellen tai vaikka ruokaa laittaen.

  • K-18 kahvit, maanantaisin 13:00-16:00 (18-29-vuotiaat)
  • Olohuone, keskiviikkoisin 16:00-19:00 (16-29-vuotiaat)
  • Olohuone, torstaisin 14:00-19:00 (12-17-vuotiaat)

Jalkautuva työ

Poikien Talo jalkautuu kohderyhmän pariin  myös talon ulkopuolelle. Jalkautuva työ voi olla pidempikestoisten ryhmien toteutusta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tai vaikka osallistumista yksittäisiin teemapäiviin.

Seksuaaliterveys

Poikien Talo tarjoaa henkilökohtaista seksuaalineuvontaa ajanvarauksella sekä ilman ajanvarausta. Tuemme seksuaaliväkivallan uhreja sekä heidän läheisiään. Toteutamme myös seksuaalikasvatuksia eri ryhmille ikätaso huomioiden. Seksuaalineuvontaa toteutetaan myös etäyhteyden avulla. Ajanvaraukseton seksuaalineuvonta on maanantaisin klo 13-15.

Voit myös varata henkilökohtaisen ajan ottamalla yhteyttä meihin.

Vapaaehtoistoiminta

Haluamme mahdollistaa erilaisia vapaaehtoistoiminnan toteuttamisenmuotoja. Yhteisötoiminnoissa olet osa Poikien Talon porukkaa. Riittää kun omaat terveet arvot ja tulet sellaisena kuin olet. Vapaaehtoistoimintaan mukaan pääset matalalla kynnyksellä, saat perehdytyksen, eikä meillä vapaaehtoiset tee töitä itsenäisesti vaan muun työyhteisön kanssa. Katso vapaaehtoisen ajatuksia toiminnasta meillä